Skip to main content
  • Camping Hossan Lumon kauppa ja kahvio

    Kauppa ja kahvio

Camping Hossan Lumon kauppa ja kahvio

Minimarket -tyylinen kauppamme ja sen yhteydessä toimiva kahvila palvelee asiakkaita toukokuun puolivälistä alkaen aina lokakuun loppupuolelle asti.

Kaupastamme löydät hyvän valikoiman perustarvikkeita, retkiruokia sekä suolaisia ja makeita naposteltavia. Perustarvikkeiden lisäksi hyllyillämme on myös ainekset vaikkapa taco-iltaan tai viinilasin kanssa nautittaviin tapaksiin! Valikoimiimme kuuluu myös erilaisia valmisruokia sekä pakastepizzoja, mikäli retkeilypäivän päätteeksi haluaa päästä ruoanlaitossa vähän helpommalla. Tuoreita vihanneksia emme valitettavasti pysty pitämään valikoimassamme vaan ne kannattaa ostaa matkan varrelta.

Myös oluet, siiderit ja lonkerot voi ostaa meiltä mukaan tai nauttia paikan päällä kahviossamme. Perinteisten suomalaisoluiden lisäksi valikoimiimme kuuluu tasokkaita tuontioluita.

Valikoimassamme on myös ekologisia tuotteita, kuten kotimaisen Ole Hyvä -tuoteperheen shampoot, hoitoaineet, suihkusaippuat ja tiskiaineet. Myymme myös Sola-saippuan ekologisia, käsin tehtyjä palasaippuoita.

Matkamuistoiksi pyrimme myymään mahdollisimman paikallisia tuotteita.

Ostoksia tehdessä voi hengähtää hetkisen kahvi- tai teekupposen äärellä taikka nauttien muita virvokkeitamme. Terassi järvinäkymin on auki kesäaikaan. 

Otattehan huomioon, että kauppamme on Hossan alueen ainoa, joten aukioloaikojemme ulkopuolella ostokset kannattaa tehdä matkalla joko Suomussalmella, Kuusamossa tai Taivalkoskella riippuen tulosuunnasta. Myös Juntusrannan kyläkauppa palvelee ympärivuotisesti (noin. 30km Hossasta etelään).

 

SULJETTU TALVEN AJAKSI. AVAAMME JÄLLEEN TOUKOKUUSSA 2024.